Kései töredékes visszaemlékezés Arany Albert Lászlóra és a Csehszlovákiai Magyar Demokratikus Népi Szövetség büntetőperére - Tibor Király (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést ad a csehszlovákiai magyar nemzeti kisebbségi mozgalom tíz tagjának 1949-es, politikailag elfogult elítéléséről és az ítélet 1990-es megsemmisítéséről.