Karol Górski, - człowiek i uczony. Pod red. Zenona H. Nowaka, 1999 - Henryk Olszewski (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Karol Górski - człowiek i uczony. Pod red. Zenona Huberta Nowaka. Wydawnictwo Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, Toruń 1999, ss. 124.