Anmeldelse af Elisabeth Myhre Lie: I forkant. Kriminalitetsforebyggende politiarbeid. - Marie Torstensson Levander (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Review of Elisabeth Myhre Lie: I forkant. Kriminalitetsforebyggende politiarbeid.