ЧЕРЕЗ 50 РОКІВ. ДО П’ЯТДЕСЯТИРІЧЧЯ ГОСПОДАРСЬКО-ПРАВОВОГО РУХУ В ДОНБАСІ - В.К. Мамутов (Економіка та право)
У статті висвітлено відродження і прогрес науки господарського права в контексті розвитку правової роботи у промисловості та будівництві Донбасу й забезпечення підготовки кадрів юристів для роботи в народному господарстві. Показано етапи цього процесу в 1978–2008 рр.