Reseña de Sánchez López, E. (2013): Estudi de la llengua d’Ausiàs March a través de les col·locacions. Una aproximació semiautomática. Berlin/Boston: Walter de Gruyter - Aina Monferrer Palmer (Revista de Lingüística y Lenguas Aplicadas)
Es tracta d'una ressenya crítica sobre el llibre d'Elena Sánchez (2013) que s'esmenta en l'apartat "Referencias" d'aquest formulari.