Наука у час війни: чин покликаних чи безрозбірливе заробітчанство - Микола Тимошик (Український інформаційний простір)
Наукова думка, якщо вона справжня, а не кон’юнктурна пристосуванка, ніколи, ніде й за жодних обставин не мала й не має ні перепочинку, ні перерви. Навіть у час лихоліття, якою є теперішня кривава битва українського народу з відвічним російським агресором.