ВДОСКОНАЛЕННЯ СТРУКТУРИ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ СОТ - O.Yu. Chalenko (Економіка та право)
Розглянуто питання вдосконалення структури економіки регіонів за умови інтеграції України до СОТ. Визначено процеси взаємодії інтегрованих господарських структур типу ФПГ, учасниками яких є підприємства з країн-учасниць СОТ та інших країн. Запропоновано модель зовнішньоекономічної діяльності таких ФПГ в умовах СОТ та отримано нову схему інтеграції, що забезпечує додатковий економічний ефект.