Canlandırmanın Dayanılmaz Pazarlaması - Selçuk Hünerli (Türk Kütüphaneciliği)
Kapitalizmin pazarlama türleri birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Canlandırma (animasyon), ana hedef kitlesinin çocuklar olması nedeniyle bütün toplumsal katmanları etkilemekte ve bu yönüyle pazarlama türleri arasında dayanılmaz olarak nitelendirilmektedir.