Особливості перебігу вагітності та пологів у жінок із запальними захворюваннями кишечника - L.M. Kupchik; T.V. Tsapenko; T.T. Narytnyk (Український журнал Здоров'я жінки)
Проблема ведення вагітності в жінок із запальними захворюваннями кишечника набуває все більшої актуальності, що пов’язано передусім із переважанням таких захворювань, як хвороба Крона та неспецифічний виразковий коліт, у віковій групі жінок 20-40 років, на яку в основному припадає реалізація репродуктивної функції.