Andrzej Witkowski, Podatki państwowe w Polsce w latach 1944-1950, Wyższa Szkoła Administracji i Zarządzania w Przemyślu, Przemyśl 2005, ss. 269 - Robert Jastrzębski (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Andrzej Witkowski, Podatki państwowe w Polsce w latach 1944-1950, 2005 (Robert Jastrzębski)