Sprawozdanie z ogólnopolskiej konferencji „Społeczne i kulturowe skutki migracji z Polski na przełomie wieków” - Maria Wieruszewska (Wieś i Rolnictwo)
Sprawozdanie z ogólnopolskiej konferencji „Społeczne i kulturowe skutki migracji z Polski na przełomie wieków”.