Імунологічні особливості у вагітних із великими акушерськими синдромами - N.Y. Lemish (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - оцінити адаптаційні можливості імунологічної системи вагітних у динаміці гестації, які мали ускладнення з групи великих акушерських синдромів (ВАС), для розроблення в подальшому алгоритму профілактики цього ускладнення.