Branislav Anđelković, Nicoleta Demian, Colecția de antichități egiptene a Muzeului Banatului din Timișoara/ The Collection of Egyptian Antiquities in the Museum of Banat in Timișoara - Dan Augustin Deac (Journal of Ancient History and Archaeology)
Branislav Anđelković, Nicoleta Demian, Colecția de antichități egiptene a Muzeului Banatului din Timișoara/ The Collection of Egyptian Antiquities in the Museum of Banat in Timișoara, Bibiotheca Historica et Archaelogica Banatica LVIII, Ancart Publishing House, Timișoara 2016, 135 p.