Entrevista a Enric Balaguer: sobre la gran madeixa de la literatura del jo - Joan Ignasi Soriano Asensio (Ítaca)
Entrevista de Joan Ignasi Soriano a Enric Balaguer, a propòsit del Simposi Internacional de Literatura Autobiogràfica que el Grup de Recerca de Literatura Contemporània organitza biennalment en la Universitat d’Alacant. S’hi tracta el gènere autobiogràfic en el panorama internacional i en la literatura catalana actual; la importància creixent dels dietaris en la literatura contemporània; i, en general, la capacitat de seducció que enclouen els bons exponents de la literatura del jo.