R. Nel & H. du Toit (reds.), Ons pelgrimstog na eenheid / Our pilgrimage to unity - Johan Janse van Rensburg (Acta Theologica)
Uit teks: Hierdie publikasie het verskyn kort voor die aanvang van die Algemene Sinode waartydens belangrike besluite oor kerkeenheid geneem sou word.Weliswaar het die besluite wat geneem is, die  N.G.Kerk onherroepelik op die pad van kerkeenheid geplaas, maar die publikasie bly steeds relevant vir die lang pad wat nog voorlê. Die bydrae van hierdie versamelde werk is dat die leser insae kry in die verskillende perspektiewe van verteenwoordigers van die deelnemende kerke aan die eenheidsproses.