Telecast „Būtovės slėpiniai" without Cameras. Rec: Visa istorija yra gyvenimas: 12 sakytinės istorijos epizodų. Edvardą Gudavičių kalbina Aurimas Švedas. Vilnius: Aidai, 2008. 278 p - Zenonas Norkus (Lietuvos Istorijos Studijos)
-