ВПЛИВ ПОСАДОВИХ ПОВНОВАЖЕНЬ НА ФОРМУВАННЯ ЧИСЕЛЬНОСТІ УПРАВЛІНСЬКОГО ПЕРСОНАЛУ - I.B. Shvets; T.S. Shulgina (Економіка та право)
Досліджено вплив посадових повноважень на результати діяльності управлінського персоналу, обґрунтовано необхідність розробки науково-методичного підходу до планування чисельності управлінського персоналу із врахуванням особливостей організаційних умов праці та індивідуальних якостей працівників, які впливають на виникнення професійного навантаження.