Негативні соціальні наслідки та юридичні механізми з обмеження залучення до участі військовослужбовців та вразливих категорій суспільства в азартних іграх - D. V. Kutsevol (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті розглядається поточний стан правового регулювання діяльності в сфері азартних ігор, зважаючи на наявність актуальних, суспільно значущих проблем та негативні насідки останніх у вигляді залучення до цих процесів, зокрема військовослужбовців. Стаття є продовженням дослідження, спрямованого на розвиток пропозицій з розробки юридичних механізмів та змін до законодавства щодо обмеження участі в азартних іграх деяких категорій суспільства, які дозволяють забезпечити ефективне дотримання балансу між вільним існуванням азартних ігор, зокрема онлайн казино, та раціональним обмеженням участі в них.