Рідкісне спостереження одномоментного видалення гігантської крижово-куприкової тератоми з масивними пресакральним і зовнішнім компонентами та доопераційною ендоваскулярною оклюзією живлячих артерій пухлини в новонародженої дитини - O.K. Sliepov; O.V. Perederii; G.O. Grebinichenko; N.Y. Skrypchenko; I.O. Ditkivskyy; Raad Tammo; M.I. Deinega (Хірургія дитячого віку)
Мета - на основі клінічного випадку проаналізувати й описати досвід одномоментного видалення гігантської крижово-куприкової тератоми (ККТ) із масивними пресакральним і зовнішнім компонентами та доопераційною ендоваскулярною оклюзією живлячих артерій пухлини в новонародженої дитини.