Можливості хірургічного лікування аспергільозу легень - М. S. Оpanasenko; О. Е. Кshanovskyi; B. М. Коnіk; О. V. Теreshkovych; М. І. Каlenychenko; L. І. Levanda (Клінічна хірургія)
Мета. Поділитися власним досвідом хірургічного лікування аспергільозу легень.