Критерії оцінювання проектних завдань у процесі навчання творчим дисциплінам - L. Yankovska; K. Rodak (теорія та практика дизайну)
У даній роботі була розглянута важливість процесу оцінювання та основні проблеми, з якими стикається викладач при оцінці роботи з творчою складовою, а саме суб'єктивність. Показана важливість наявності чітких критеріїв оцінювання в поліпшенні розуміння і об'єктивності оцінювання робіт, і, відповідно, навчального процесу та освіти в цілому.