Актуальні питання здійснення мобілізації у воєнний час - O. O. Melnik (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Український спротив повномасштабній збройній агресії ворога триває третій рік. За цей час значна кількість суспільних процесів та інститутів змінилась з урахуванням реалій воєнного часу. Про це також свідчить істотна кількість законодавчих змін, ініціатив та політичних дискусій.