„Mały atlas” z ogromną dawką informacji dla miłośników kolei oraz turystyki aktywnej, industrialnej i komunikacyjnej. Recenzja atlasu: Marcin Stiasny (oprac.), Mały atlas linii kolejowych Polski 2022, skala 1:330000, Rybnik 2022, ss. 128, ISBN 978-83-63652-42-5 - Jakub Żygawski (Facta Simonidis)
Recenzja atlasu: Marcin Stiasny (oprac.), Mały atlas linii kolejowych Polski 2022, skala 1:330000, Rybnik 2022