Kerk en recht in balans. Aandag voor de kwaliteit van de kerkelijke rechtsorde - A. Celliers (Acta Theologica)
Dr. A. Celliers writes a bookreview of: T.E. Boele-Noort & P.T. Pel (red.), (Apeldoornse Studies nr. 78, Teologiese Universiteit, Apeldoorn 2021), 84 pp, ISBN: 978-90-75847-55-0.