Вплив ракурсу спостереження повітряних об'єктів на якість їх радіолокаційного розпізнавання - Лещенко С.П. (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
Наводяться результати дослідження впливу ракурсу спостереження повітряних об'єктів на якість їх радіолокаційного розпізнавання. В якості ознаки розпізнавання розглядається радіолокаційний дальнісний портрет, що отримується при використанні зондуючих сигналів з високою розрізнювальною спроможніс-тю по дальності. Дослідження виконані методом математичного моделювання. Дослідження розпізнаван-ня виконувалися для 18 типів повітряних об'єктів. Отримані числові значення показників якості розпізна-вання типу повітряного об'єкту.