Компетенція Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками - V. A. Volkov (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено поняття та структуру компетенції як складової правого статусу органу державної влади. Сформульовано поняття компетенції Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, виділено її складові елементи. Проведено розмежування компетенції з іншими елементами правового статусу державного органу – цілями, завданнями, формами та методами діяльності.