Ressenya a Àlex Broch (coord.) Història de la literatura catalana: Vol. I. Dels orígens al segle XIV; Vol. II. Segles XIV-XV; Vol. III. Segle XV, dirigit per Lola Badia, Barcelona, Enciclopèdia Catalana, Ed. Barcino iAjuntament de Barcelona, 2013-2014-2015, 543, 487, 494 pp. ISBN: 978-84-412-2253-3 - Joan V. Fuertes Zapata (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
Review to Àlex Broch (coord.) Història de la literatura catalana: Vol. I. Dels orígens al segle XIV; Vol. II. Segles XIV-XV; Vol. III. Segle XV, dirigitperLola Badia, Barcelona, EnciclopèdiaCatalana, Ed. Barcino iAjuntament de Barcelona, 2013-2014-2015, 543, 487, 494 pp. ISBN: 978-84-412-2253-3