BOOK REVIEWS: “Revival, Renewal and Awakenings in Central European Protestant Churches” (szerk. Kovács Ábrahám), L’Harmattan Kiadó, Budapest, 2021, ISBN: 978–963–414–767–1, 105 old. - Árpád KULCSÁR (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica)
A Partiumi Keresztény Egyetem Humántudományi Tanszékének, a Sulyok István Teológiai Tudományok Intézetének, valamint a Partiumi Területi Kutatások Intézetének közösen, még 2018. október 22–23. napjain megtartott nemzetközi konferenciáján elhangzott előadások egy részét (öt angol nyelvűt és három német nyelvűt) tartalmazza a kötet. Előszavát Kovács Ábrahám, a konferencia egyik szervezője jegyzi, melyben részletesen ismertetésre kerülnek a konferencia témájának térbeli és időbeli kutatási határai.