Метод планування технічного обслуговування і військового ремонту озброєння та військової техніки в сучасних умовах - С.С. Войтенко; О.О. Бабич (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил)
В статті розглядається підхід до побудови комплектів уніфікованих засобів технічного обслуговування і військового ремонту. Виходячи з цього запропоновано метод планування технічного обслуговування і військового ремонту озброєння та військової техніки з урахуванням застосування збройних сил в сучасних умовах. Цей метод сприятиме автоматизації і логістичній підтримці при плануванні використання за призначенням як існуючої системи військового ремонту, так і при застосуванні перспективних комплектів уніфікованих засобів технічного обслуговування і військового ремонту.