Характеристика епігенетичних факторів у жінок фертильного віку, мешканок міста Київ, що перенесли коронавірусне інфікування - V.V. Podolskyy; Yu.G. Antypkin; Vl.V. Podolskiy; N.V. Medvedovska; L.A. Livshits; D.A. Emir-Useinova (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Це дослідження акцентує на критичній важливості розуміння впливу епігенетичних факторів ризику на захворювання COVID-19 серед жінок фертильного віку.