ارائه مدل برند‌سازی شخصی در توسعه کارآفرینی کسب و کارهای کوچک و متوسط - مرضیه صادقی; مجید فتاحی; مریم تقوایی‌یزدی (مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی)
در جهانی که کسب و کارها به سمت روابط شخصی و اعتمادسازی پیش می‌روند، برند شخصی هر چه بیشتر به یک اولویت بدل شده است. بنابراین هدف از پژوهش ارائه مدل برند‌سازی شخصی در توسعه کارآفرینی کسب و کارهای کوچک و متوسط است. روش پژوهش آمیخته (کیفی و کمّی) است. در مرحله اول تحقیق (بخش کیفی) از روش نظریه‌سازی داده بنیاد و در مرحله دوم (بخش کمی) از پیمایش پرسشنامه‌ای استفاده شد. جامعه آماری در ‌بخش کیفی شامل تمام صاحب‌نظران و خبرگان دانشگاهی حیطۀ مدیریت برند، مدیریت بازرگانی و کارآفرینی و کارآفرینان از دو حیطۀ علمی، اجرایی در کشور (حجم نمونه 30 نفر) و در ‌بخش کمی مدیران و کارآفرینان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط و دانشجویان تحصیلات تکمیلی مدیریت بازرگانی‌ بودند (حجم نمونه 384 نفر). اطلاعات مستخرج از مصاحبه‌ها به شیوه کدگذاری چندمرحله‌ای تحلیل شد. یافته‌ها در چارچوب الگوی پارادایمی تدوین شد. اینها شامل شرایط علی، شرایط میانجی، شرایط زمینه‌ای ، راهبردها و پیامدها بود. نتایج بخش کمی پژوهش نشان داد که ضریب مسیر برای تمامی مؤلفه‌های پژوهش و مسیرهای تعریف شده بین متغیرها و سازه‌های مدل، مثبت و معنی‌دار است و مدل برازش مناسبی دارد.