ПОСТУПОВИЙ РОЗВИТОК УПРАВЛІННЯ РОЗПОДІЛЕНИМИ ПРОЕКТАМИ - Тарас Багрій (Економіка та суспільство)
Стаття присвячена актуальним питанням управління розподіленими проектами при наявності сприятливих інструментів, переоцінка процесів і процедур та індивідуальне засвоєння нових навичок для розподіленлї роботи. Проаналізовано та систематизовано розвиток технологій та потреб для більших і складніших програмних систем. Окреслено, що для успішного управління складними проектами практики управління проектами повинні еволюціонувати, щоб працювати в розподіленому світі, зосереджуючись одночасно на людях, процесах і технологіях. Досліджено технологію доступності для підтримки потреб управління розподіленими проектами, незважаючи на те, що несумісні формати даних та обмін ними залишаються проблемою. Через призму досліджено бачення управління проектами в майбутньому. Еволюція до розподіленого управління проектами зумовлює потребу в перевірених процесах та методах.