Values of individualism in philosophy of postmodern Ценности индивидуализма в философии постмодерна Цінності індивідуалізму в філософії постмодерну - A. N. Korkh (Antropologìčnì Vimìri Fìlosofsʹkih Doslìdžen')
It is under consideration individual intentions in philosophy of postmodern. Рассмотрены индивидуалистические интенции философии постмодерна. Розглянуто індивідуалістичні інтенції постмодерної філософії.