SKUTKI EMIGRACJI ZAROBKOWEJ RODZICÓW W ASPEKCIE ZAGROŻENIA DOBRA DZIECKA NA PODSTAWIE BADAŃ ANKIETOWYCH NAUCZYCIELI - Wanda Stojanowska; Mirosław Kosek (Zeszyty Prawnicze)
The Consequences of Parents Economical Emigration in the Context of a Threat to the Child’s Good on the Basis of the Teachers’ Surveys Research