حساسیت خاک ها با بافت متفاوت به فرسایش پاشمانی تحت تأثیر شدت باران و محتوای رطوبتی پیشین - علی بلیانی; علی رضا واعظی (پژوهش‌های حفاظت آب و خاک)
اط با شدت باران و محتفرسایش پاشمانی بهعنوان نخستین فرآیند فرسایش خاک شناخته میشود که نتیجه متلاشی شدن سطح خاک توسط قطرات باران است. فرسایش پاشمانی فرآیندی پیچیده شامل جدا شدن ذرات خاک توسط قطرات باران و به دنبال آن انتقال پاشمانی بخشی از ذرات جدا شده است. کمیسازی فرسایش پاشمانی در خاکها با بافت مختلف برای ترکیبهای گوناگونی از شدت باران و محتوای رطوبت پیشین )(Antecedent moisture content, AMC بهمنظور درک فرآیندهای فرسایش پاشمانی ضروری است. پژوهشهای فرسایش پاشمانی در شرایط مزرعه اغلب پرهزینه و زمانبر است. شبیهسازی باران بهطور وسیع بهعنوان روشی مؤثر برای برآورد فرسایش پاشمانی در طیف وسیعی از عوامل مرتبط با فرسایش بارانی بهکار گرفته شده است. این پژوهش بهمنظور بررسی فرسایش پاشمانی در ارت