ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ АСПЕКТ ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ХАРКІВСЬКОМУ РЕГІОНІ - Ірина Полевич (Časopis Socìalʹno-Ekonomìčnoï Geografìï. Часопис соціально-економічної географії)
У статті проаналізовано територіальні особливості концентрації економічного потенціалу і розселення населення Харківської області. Показано інвестиційні надходження у розрізі районів Харківської області, а також розподіл районів за обсягом залучених інвестицій. Розкрито особливості інвестиційних проектів, які реалізуються. Показано територіальні організаційні структури інноваційної діяльності, серед яких науково-технічні парки, бізнес-інкубатори, технополіси. Виконано групування районів області за показниками інноваційно-інвестиційної діяльності.