ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ОПЕРАТИВНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ПОЛІЦІЇ У ПРОТИДІЇ МОЛОДІЖНІЙ ЗЛОЧИННОСТІ - С. В. Слінько (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
За останні роки протидія злочинності, особливо серед неповнолітніх та молоді, визначається підвищенням вимог з боку держави, суспільства та громадськості до правоохоронних органів, зокрема Національної поліції України з питань протидії злочинності та її елементів: запобігання, попередження, припинення та своєчасного, повного і неупередженого розслідування кримінальних правопорушень такої категорії.