X Symposium grafica_qp i grafica #25 - Daniel Tena Parera (Grafica: Documents de Disseny Gràfic)
El present text és la crònica del X Symposium grafica_qp celebrat els dies 4, 5 i 6 de setembre de 2024 a Barcelona. S’enumeren les diferents activitats del symposium i el que ha representat per la revista científica grafica. L’amfitrió de l’edició ha estat el Col·legi de Disseny Gràfic de Catalunya i l’event s’ha celebrat a la Residencia del CSIC-GENCAT a Barcelona. Els 54 participants que han assistit en format presencial o bé online han pogut gaudir de les diferents activitats dutes a terme. També es presenten els articles publicats al número 25 de “grafica”.