Cesare Pavese, Il mestiere di vivere - Júlia Benavent Benavent (Ítaca)
Aquest article aporta claus interpretatives per a la contextualització d’Il mestiere di vivere de Cesare Pavese, mostra algunes de les tortuoses contradiccions del malaguanyat escriptor, i analitza la censura que es va operar quan l’editorial Einaudi finalment es va decidir a publicar-ne el cèlebre diari.