İsmail Kutluay Kardeşimize Rahmetle - Erol Yılmaz (Türk Kütüphaneciliği)
Yaklaşık iki yıldır küresel anlamda hayatı olumsuz etkilemeye devam eden COVID-19 pandemisi, en çok da aramızdan çekip aldığı sevdiklerimizle kanatıyor yüreklerimizi. Kimimiz babasını, kimimiz annesini, bazıları da çocuğunu ebediyete uğurladı bu illet sebebiyle. Akrabalarını, can dostlarını, kapı komşularını, meslektaşlarını, arkadaşlarını kaybedenler oldu. Hacettepe Üniversitesi Kütüphanecilik Bölümü’nün 1992 yılı mezunları da, çok sevdikleri arkadaşları İsmail Kutluay’ı sonsuzluk âlemine yolcu etti, bu hastalığa bağlı olarak. Bu yazı, İsmail’in anısına, rahmete vesile olması duasıyla kaleme alınmış bir vefa yazısıdır.