РОЛЬ КЕРІВНИКА СТУДЕНТСЬКОГО ХОРОВОГО КОЛЕКТИВУ В ПРОФЕСІЙНОМУ СТАНОВЛЕННІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ - Galina Sagach (Естетика і етика педагогічної дії)
У   статті   розглянуто   функції   та   роль   хорового   мистецтва у формуванні особистості. Розкрито зміст творчої діяльності заслуженого діяча мистецтв України, професора Г. С. Левченка та українського народного хору «Калина» Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. Розглянуто форми і методи вокально-хорової роботи в студентському хоровому колективі. Висвітлено значення діяльності керівника студентського мистецького колективу для професійної підготовки майбутнього вчителя.