КОНКУРЕНТНА МОДЕЛЬ ПРАВОВОГО ЕНЕРГЕТИЧНОГО ПРОСТОРУ - С.С. ВАЛИТОВ (Економіка та право)
Розглянуто зміст правового регулювання конкурентних відносин у сфері енергетики. Визначено стан відповідного товарного ринку і фактори, які стримують розвиток конкуренції та є підставою для вчинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції. Виявлено тенденції трансформації конкурентної моделі правового енергетичного простору.