Стан здоров’я новонароджених від матерів із HCV-інфекцією - Yu.M. Zapopadna (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - вивчити стан здоров’я новонароджених від матерів із вірусним гепатитом С (HCV-інфекцією).