Diseño y sostenibilidad, de Ricard Huerta - Francesc (Grafica: Documents de Disseny Gràfic)
Disseny i sostenibilitat, monografia presentada a Barcelona al juny de 2024, aborda la integració de la sostenibilitat en el disseny. Estructurat en 17 capítols, corresponents als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU, l’obra ofereix una perspectiva pràctica i esperançadora. Huerta, catedràtic d’Educació Artística, combina experiències personals amb referències a pensadors influents, creant un text accessible i reflexiu. El llibre no sols consciència sobre la responsabilitat del disseny per a la sostenibilitat, sinó que també proporciona eines per a implementar-la amb efectivitat a la pràctica professional i la docència.