Mahfuzat: Batı'nın İnsanlığa bağışı Irkçılık Mağduru Ruanda - Mehmet Mahfuz Söylemez (Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Ruanda'da yaşanan soykırıma dair kaleme alınmış edebi bir gezi ve değerlendirme yazısıdır...