بررسی آگاهی و نگرش مادران در خصوص مصرف صبحانه و میان وعده سالم در کودکان - Sakineh Rakhshanderou; Mohtasham Ghaffari; Ameneh Pooresmaeil Dorosteh (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: مصرف صبحانه و میان وعده سالم نقش مهمي در سلامت جسمي و فكري کودکان دارد، به طوري که باعث افزاش قدرت یادگيري و شادابي کودکان مي گردد. هدف از این مطالعه تعیین آگاهی و نگرش مادران شهر اسلامشهر در خصوص مصرف صبحانه و میان وعده سالم در کودکان می باشد.