بررسی پیشرفت‌های اخیر در ساخت سلول‌های خورشیدی پروسکایت - سمیرا فلاح دوست مقدم; ندا گیلانی; علی اکبر یوسفی (مطالعات در دنیای رنگ)
در سال‌های اخیر، سلول‌های خورشیدی پروسکایت به دلیل افزایش راندمان تبدیل توان، فرآیند ساخت ساده، مواد کم‌هزینه و خواص منحصر به فردی همچون گاف نواری قابل تنظیم، دامنه جذب نور بالا، انرژی پیوند اکسایتون کم و تحرک زیاد الکترون و حفره مورد توجه قرار گرفته‌اند. اخیراً بازده سلول‌های خورشیدی پروسکایت با توجه به کیفیت بالای فیلم پروسکایت، روش‌های سنتز، لایه نشانی و مواد الکترود مناسب، از ۲۵ درصد فراتر رفته است. در این مقاله با هدف ایجاد درک بهتر و دستیابی به بینش کامل‌تر در خصوص سلول‌های خورشیدی مبتنی بر مواد پروسکایت، پیشرفت‌های اخیر سلول‌های خورشیدی پروسکایت، ساختار و انواع روش‌های لایه نشانی مورد بررسی قرار می‌گیرد. در ادامه برخی از انواع پروسکایت‌ها، لایه‌های انتقال‌دهنده حفره و الکترون با یکدیگر مقایسه شده و تأثیر آن‌ها بر بازده سلول خورشیدی گزارش می‌شود. در نهایت انواع روش‌های پوشش‌دهی پروسکایت با مساحت بزرگ و کوچک مورد بحث قرارگرفته و چالش‌ها و فرصت‌های تجاری‌سازی پیشنهاد شده است.