A vörösiszap-katasztrófa utáni helyreállítás, újjáépítés tapasztalatai I. - Árpád Muhoray; Antal Papp (Belügyi Szemle)
A szerzők áttekintést nyújtanak Magyarország legsúlyosabb ipari környezeti katasztrófájáról, valamint az azt követő rehabilitációs és újjáépítési erőfeszítésekről.