Podmiot androgyniczny i jego wydarzanie (się) - Anna Walczak (Horyzonty Wychowania)
CEL NAUKOWY: Celem artykułu jest syntetyczny opis podmiotu androgynicznego w procesie stawania się nim, zarazem będąc nim źródłowo.