Профілактика специфічних ускладнень ендовенозної лазерної коагуляції - S. M. Vasyliuk; B. V. Krysa; V. V. Kholin (Клінічна хірургія)
Мета. Розробити методику профілактики специфічних ускладнень ендовенозної лазерної коагуляції.